donderdag 22 oktober 2015

Update

Zoals beloofd nog een kleine belangrijke update.
De tumormarkers zijn zeer goed,  slechts 6!
Oef, hoera, joepiejayeh, ...

Tot later, dada.
Dikke kus,
Marleen


2 opmerkingen:

  1. Hallo Hallo... lang geleden hé! Ik was al een beetje gestopt om nu en dan eens te piepen op je blog. Ik dacht zo bij mezelf, geen nieuws, goed nieuws.
    Ik kon vandaag dan toch weer het lonken niet laten, en pardaf... prijs! Een nieuw berichtje, en wat voor één! Goed nieuws hé. Ben echt blij voor jou. Hou je dus maar taai en nog een beetje kalm. Niet te vroeg beginnen werken en luisteren naar de gouden raad van tante Onco. Je hebt hobby's en bezigheden genoeg om je nog niet te vervelen. Take it easy. En, hoe is het met Luc? Alles OK, ook met hem? Doe hem ook maar eens de groetjes.Zo, dat was het dan weer. Saluukes, en kusje terug.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heylaba, ja we zijn supercontent. Alzo mag ik dinsdag een extra kaarsje uitblazen. In februari was dat niet zo vanzelfsprekend, maar mede dankzij de andere kaarsjes is dat goed uitgedraaid.
      Met Luc alles ok hoor en hij is blij dat hij de komende wintermaanden wat langer onder de dons kan blijven liggen ... of zou het aan het gezelschap liggen? We gaan vanaf nu genieten van de belangrijkste dingen van t leven hé. En ieder maakt voor zijn eigen uit wat dat is.
      Zeg, tegen dat we mekaar nog ne keer zien hé. Saluutjes

      Verwijderen