vrijdag 20 maart 2015

Dag 10 weeral

Het is gelukt, mijn cakejes hebben gesmaakt. Aldus de goedkeuring van mijn bezoek deze namiddag. We hebben geruild, en dit tegen lekkere paaseitjes van chocolaterie Van Parijs uit Roeselare. Ze zeggen dan ... je bent van Roeselare als je .... waarschijnlijk moet dat hier eerder klinken als ge de brouwerij Rodenbach of zo kent. Ik ben geen kenner, zeg maar leek als het op streekbieren aankomt, maar ik mag me ontegensprekelijk specialist terzake noemen als het over chocolade en aanverwanten gaat.
Lekker, aijaijai mijn lijn!

Het was terug dag 10 vandaag. De huisarts kwam dus langs om een tubeke van mijn "rood" - ja dat was de kleur, geen blauw - bloed op te sturen ter controle van mijn witte en rode celletjes. Ben nog in verwachting van de resultaten.  Ik was wel moe vandaag, dus benieuwd.
Ik haat het dat wel dat ik zo extra voorzichtig moet zijn om geen besmettingen op te lopen en ik haat het nog meer dat alle plaagjes deze winter zolang blijven aanslepen. Alles hangt daarvan af. Vooral de ontmoetingen met mijn kleinkindjes lopen daardoor in het honderd. Laat de zon maar komen, de maan heeft het spelletje verstoppertje spelen gestaakt voor enkele jaren. Wij willen zon, wij willen zon, wij willen .... !
Voila, genoeg gezeverd, morgen beter ....
Groetjes uit Koolskamp!

2 opmerkingen:

  1. Hallo Marleen, goede morgen deze morgen! De zon was al even van de partij om je groeten. Je hebt er toch om gevraagd hé. Trouwens, de lente is in het land, al merken we daar niet zo veel van...bbbrrr... frisjes nog hé! Tja, eigenlijk weet ik niet zo goed wat neer te pennen, maar ik wou je gewoon even goeie dag zeggen, laten weten dat we er zijn. Weekend vandaag... komen de kindjes op bezoek bij de knuffel-oma? Maak er een fijne dag van.
    Groetjes aan Luc en tot ziens eens... ik bel je volgende week eens

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey, een goeie morgen terug. Ik heb de zon ook gezien, maar was niet rap genoeg om ze te grijpen. Thiebe zou komen deze voormiddag, afgelast wegens snottebellekes .... Louis en Emile ????
    Ja, bel maar ne keer. Als t kan niet in de namiddag, al 2 dagen bezoek gepland.
    Vele groetjes aan Yi

    BeantwoordenVerwijderen