zondag 8 maart 2015

Mooi weer vandaag.

Mooi weer vandaag
Nee vandaag geen gezeur,  geen geklaag .....
Het was gezellig druk aan tzeetje. Je kon er wel nog een jas gebruiken, vooral in de namiddag was er wat meer wind. Maar in het zonnetje en wat verscholen achter een muur of zo .... bijna zomers.


Het was aaangenaam en zie ne keer ....
We kregen ook nog bezoek. Dat was dan dubbel genieten.
Groetjes

3 opmerkingen:

  1. Wij hebben er ook van genoten hoor! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Marleen,
    Eindelijk weer eens tijd voor een berichtje. Neen, dat is niet helemaal eerlijk. Opnieuw...
    Eindelijk weer eens tijd gemaakt voor een berichtje. Want we zijn altijd zo druk, druk, druk ... en we hebben zoveel werk, werk, werk...
    Maar is dat ook altijd zo? Moet die strijk per se vandaag nog? En moet het zoveelste etentje zo uitgebreid? Of is even tijd maken en aandacht geven aan iemand niet veel belangrijker? Of is het gezelschap aan tafel niet belangrijker dan wat op het bord ligt?
    Ik denk dat we dat allemaal wel weten maar onszelf wel eens voorbij hollen. Als er dan iets ergs is, vallen we stil en beseffen we wie en wat echt belangrij; is. Jammer dat we zo snel weer in onze gewone modus vallen. Ik merk dat jij geniet van elk moment dat je je goed voelt. Respect! Ik hoop dat het woensdag allemaal meevalt en duim verder voor je!
    Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je wel Carina, inderdaad moeten we wat meer stil staan bij de belangrijke dingen in 't leven en ons wat minder zorgen of druk maken voor talloze onbenulligheden. Grtjs

    BeantwoordenVerwijderen