zaterdag 9 mei 2015

Leven

5 opmerkingen:

  1. Wilfried en Rita9 mei 2015 om 21:51

    morgen word Moederdag voor jou een wonderdag geniet er maar van want je hebt het meer dan verdient. Vele groetjes aan iedereen morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zie er al naar uit straks komen ze. Zal afhaalchinees worden, maar dat is niet belangrijk hé. Ik heb wel zelf aarbeientaart gemaakt, toch bijna. De aardbeien moeten er nog op. Zijn nu nog bij de boer. Ook een leuke moedertjesdag Ria. Jij verdient dat ook meer dan een ander. Kusjes

      Verwijderen
  2. Hey Marleen, mooie foto...past wel goed bij m'n commentaar van gisteren hé. Maar ja, dat is nu één maal leven hé, en ja, "I do it my way". Misschien toch nog een derde manier van leven? Eentje zonder wonderen maar wel die van de anderen aanvaarden en respecteren!
    Morgen is het dan je lang verwachte dag. Moederdag thuis met je kinderen. Als dat geen wonder is! Je had het nooit durven geloven, maar je bleef wel hopen. Maak er een super dag van en geniet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die derde manier is ook heel mooi. Misschien ben ik die 1/60.000 dan? Dat zie ik dan ook als een wonder. 't Is maar hoe je het bekijkt.
      Ook een leuke moedertjesdag daar hé. En heeft Yi haar favoriete cadeautje gekregen?

      Verwijderen
    2. Nee, nog geen favoriete cadeautje... we zijn er nog niet aan uit... welles of nietes. Kusje van ons beide voor beide daar! Daaag!

      Verwijderen