zondag 10 mei 2015

Moederdag

Het was een superleuke moederdag vandaag. De mooiste sinds jaren. Daar hebben verschillende zaken toe bijgedragen.  Eerst en vooral zijn er 2 kleine deugnietjes bijgekomen. Al was Thiebe later in de namiddag een beetje truntig en moest hij zelfs overgeven. Hopelijk is het niet erg.
Emile was super welgezind en goedlachs zoals we hem kennen.
En onze Louis, die heeft een nieuwe hobby. Onkruid wieden! Geen van beide jonge papa's had daar zin in zo op een mooie zondag namiddag,  terwijl de koers hier voor de deur passeerde, de 'Giro van de Kapelhoek'. Dus heeft opa de taak maar op zich genomen. Het is tenslotte onze tuin en eigenlijk heeft opa daar evenveel van genoten als van het voetballen hoor. Louis is echt een groene jongen!
Een tweede reden voor deze superdag is natuurlijk het besef dat er normaal gezien nog vele zullen volgen. Ik weet eigenlijk niet wat we gevierd hebben? Moederdag of de eerste dag samen vol zon na een bewolkte periode van 3 maanden.

Bedankt voor deze mooie dag papa, Evelien, Valerie, Henk, Claude,  Louis, Thiebe en Emile! Bedankt ook natuurlijk voor het mooi cadeau!
Love you!


4 opmerkingen:

  1. Luc en Christine10 mei 2015 om 19:38

    Het was inderdaad een super , zonnige en welverdiende moederdag. Blij te lezen dat je er echt van genoten hebt en ja , er komen er nog vele.
    Er is niet mooiers dan op zo'n dag SAMEN te zijn met kinderen en kleinkinderen. Maar blijf maar nagenieten en van de zon de volgende dagen.
    Groetjes en dikke knuffel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Samen zijn was inderdaad het belangrijkste gisteren. Zo allen op een rijtje naar de koers zien, het was een mooi plaatje. Jullie zullen er ook wel van genoten hebben! Lieve groetjes.

      Verwijderen
  2. Ja Marleen, het werd dus inderdaad een zonnige, super mooie Moederdag als ik het zo lees en er zullen er nog veel volgen. Hou je intussen maar klaar voor een lange hete zomer vol zonneschijn in je hart. Regelmatig insmeren dus met een godendrankje is de boodschap, en alle vitamientjes opslaan. Je reserve raakte een beetje uitgeput de laatste drie maanden maar nu kan je er weer volop tegenaan! Hou je goed hé o..e taaie en geniet van iedere seconde. Morgen wordt weer een zomerse dag. Saluutjes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wordt het een lange hete zomer? Laat maar komen. Het zal misschien wat vermoeiend worden, ik kan er momenteel niet goed tegen. Maar we passen ons aan en zoeken een schaduwplekje op. Zonnige groetjes.

      Verwijderen