zaterdag 30 mei 2015

Dag 3 en 4 ...

Hallo allemaal, dag 3 en 4 zijn weer bijna voorbij. Dit zijn normaal gezien de minste dagen van iedere chemo-periode. Ik voel me dan echt niet lekker, vanaf morgen kan het maar terug beter gaan. Als troost kreeg ik een zoete, sappige duim toegestuurd. Leuk hé!






Knuffel, knuffel, knuffel!

6 opmerkingen:

  1. Wilfried en Rita31 mei 2015 om 10:19

    Hopelijk voel je je vandaag iets beter, maar als je naar buiten kijkt zou je je nog minder voelen ik denk dat het weer herfst is in plaats van lente. we moeten naar schoolfeestje naar Ieper zal maar mijn winterkleren aandoen.
    vele grtjs en hou je goed

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ietsje beter misschien, heb nog 1 dag nodig. Hopelijk geen regen deze namiddag op het feestje. Dat zou toch jammer zijn voor de kindjes, ze moeten daar zoveel aan voorbereiden en zijn zo fier dan. Voor jullie dikke jas aan, anders volgende week ziek tegen het moment dat het mooi weer wordt. T amusement hé en geniet er toch maar van. Grtjs

      Verwijderen
  2. Luc en Christine31 mei 2015 om 15:08

    lekker, lekker, lekker die aardbeitjes, 'k ben er juist ook aan het smullen, mijn dagelijkse portie en het schijnt ook enorm gezond te zijn. mooie compositie trouwens met die aardbeien en over het weer gaan we niet zeuren. Het wordt weer beter volgende week, dus we blijven positief en laten ons niet kennen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Juist radijsjes gegeten, helemaal iets anders. Het is moeilijk iets te vinden wat me echt smaakt. Dat tv-zetel-weer vraagt wel om een knabbeltje. Volgende week zal het inderdaad beter zijn, met mij en met het weer ook, dus het kan niet stuk.
      Lieve groetjes.

      Verwijderen
  3. Even een dipje...? Geen probleem, met het juiste "dip"-sausje is dat zo opgelost. Nog goed dat het nu is, het is toch weer slecht weer buiten. Weer lekker luieren dus voor TV of PC met een bakje aardbeien er bij. Meer moet dat niet zijn. In de loop van de week wordt het weer weer beter en hopelijk voel jij je dan ook weer beter... Dju, wat is dat toch met dat "weer" were , ambetant hé als ne mens niet uit zijn woorden geraakt. Ik wete were van 't were wè. Oal de jonge gasten doen ton lastig...
    Enfin, belangrijkste is dat je zelf weet dat het alleen maar beter kan vanaf morgen. Hou je goed dus en ik stuur je alvast een stralende zon voor de komende dagen (kon ik dat maar hé!?). Knuffel van mij. Groetjes aan Luc.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Volgend weekend ziet er schitterend uit, dus we sparen onze energie tot dan. Bedankt voor de groetjes en ik gaf de knuffel aan Luc. Euh, of was het andersom? Zie je wel dat ik nog niet helemaal ok ben.
      Dikke knuffel terug!

      Verwijderen