zaterdag 18 april 2015

Boomhart

Het was een rustige dag vandaag. Samen met mijn wederhelft hebben we een wandelingetje gemaakt, daar de mooiste boom uitgekozen en hem zwaar toegetakeld. Maar het was voor een goed doel ...


2 opmerkingen:

  1. Hallo, niet gewoon hé. Een boom zo toetakelen! Foei Marleen... goed gevonden op 't internet. Nog een geluk dat het voor het goede doel is. Euh..waar staat die boom nu? >>> Diep in ons hart "gegrift"! Dankjewel!!!
    Bij ons was het iets minder rustig. Juist terug thuis van een nieuwjaarsfeest in Brussel. Ja, Cambodjanen hebben driemaal nieuwjaar om te vieren... Europees, Chinees (veel chinezen in Cambodja), en Cambodjaans op 13/04/2015. Moe dus en nu tijd om ook in mijn bedje te kruipen. Dat mag je redelijk letterlijk opnemen. Mijn oudere beentjes zijn een beetje stijf van het dansen. Niet meer gewoon hé! Maar ik kon het toch niet laten eerst even je blog te checken. Fijn dat je er een leuke dag van kon maken. Zo romantisch met z'n tweetjes in het bos... leuk toch. Meer moet dat niet zijn hé. Tot de volgende trip op je reis. Daaaagggg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig nieuwjaar en een goede gezondheid! En laat dat nu niet zo cliché klinken als anders.
      XXX Marleen

      Verwijderen