zaterdag 25 april 2015

Samen genieten

Ik heb niet veel inspiratie vandaag.  Misschien was er niets speciaals te beleven en heb ik daardoor wat te veel chocolade naar binnen gewerkt. Nu mag het nog hoor! Straks niet meer.
Ik hield er nog wat over voor jullie. Delen hé zoetjes.


Nog een leuke zaterdagavond.
Marleen

2 opmerkingen:

  1. Inspiratieloos, dat klinkt voor mij eerder positief! Niks speciaals aan de hand en gewoon rustig verder genieten van het weekend. Het betekent ook dat je bijna klaar bent voor je volgende trip op je reis naar het onbekende. Ontspannen is dus de boodschap voor vandaag.
    Morgen eerst nog eens voor Luc op stap. Ik duim ook voor hem, en hoop dat het verder goed gaat met het herstel van zijn hand. Bij hem is het oefenen en oefenen om de spieren in zijn hand beetje bij beetje los te werken. Het lukt hem ook wel, en ook hij staat er niet alleen voor!
    Ah ja, bedankt voor de chocolaatjes hé! Ze zien er heerlijk uit, en op afstand kunnen ze geen kwaad voor mijn kilo'tjes! Ziezo, dat was het voor vandaag... ook een beetje inspiratieloos. Prettige zondag verder!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Moa Wilfried, ik dacht al dat ge me vergeten waart. Ik ben dat nu ook gewoon hé. Hij zal vanaf volgende week voldoende kunnen oefenen, nu ik volledig 'out' (niet met een d hé) zal zijn.
      Ook een leuke zondag nog.
      Groetjes

      Verwijderen